Marko Livaja I Iris Rajčić / Sto Ce Mu Biti Divno Kad Ima 45 A Ona 60 Godina Prelepa Hrvatica Ceka Dete Sa MlaÄ‘im Fudbalerom Ali Joj Se To Ne Prasta Zena Rs : Marko livaja 2019/20 ○dribbling, skills, passes, assists & goals for aek fc○ ♫ song:

Marko Livaja I Iris Rajčić / Sto Ce Mu Biti Divno Kad Ima 45 A Ona 60 Godina Prelepa Hrvatica Ceka Dete Sa MlaÄ'im Fudbalerom Ali Joj Se To Ne Prasta Zena Rs : Marko livaja 2019/20 ○dribbling, skills, passes, assists & goals for aek fc○ ♫ song:. Iris i marko već imaju i kći elizabet (4), a u vezi su od 2014. Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. Marko livaja poznat je po raznim ekscesima na terenu, ali i vezi s bivšom manekenkom iris rajčić. Bivša hrvatska manekenka iris rajčić (41) i 14 godina mlađi fudbaler marko livaja čekaju drugo dete, objavila je ona na instagramu gde je dobila pregršt čestitki. Campione d'italia e campione d'europa con.

Iris je na instagramu objavila snimku na kojoj pozira u širokoj bijeloj majici i tajicama te pokazala trudnički trbuh. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Iris rajčić i nogometaš marko livaja početkom lipnja postali su roditelji. Iris je na instagramu objavila fotografiju svoje, markove i elizabetine sjene, pored koje je otkrila sretne vijesti. Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa.

Livaja Col Romanzo Russo E Ancora All Introduzione Corriere It
Livaja Col Romanzo Russo E Ancora All Introduzione Corriere It from bergamo.corriere.it
Galerija + 10 nogometaš marko livaja i njegova 14 godina starija zaručnica iris rajčić (41) vrlo će brzo dobiti drugo dijete, sinčića. Bivša manekenka, zaručena za 14 godina mlađeg nogometaša hajduka, rodila je drugo dijete prije četiri dana. S bivšim hajdukovim igračom nakon veza s krunoslavom. Livaja je sad po njih, zajedno s kćeri elizabet, došao u rodilište s buketom crvenih ruža. Born 26 august 1993) is a croatian professional footballer who plays as a forward for hajduk split and the croatia national team. Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog livaje ljubila krunoslava lovreka i nikolu pokrivača. Bivša manekenka iris rajčić izašla je danas iz rodilišta, a po nju i novorođenog sina lorenza došao je zaručnik marko livaja i starije kćer elizabeth. Umirovljena manekenka iris rajčić (41) podijelila je sretnu vijest da očekuje drugo dijete sa 14 godina mlađim zaručnikom, nogometašem prijatelji i pratitelji su čestitali paru koji već ima kćer elizabet koja se rodila 2016.

Inače, iris i marko, koji igra kao napadač grčkog kluba aek, su vezu započeli 2014.

Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram. Naime, nasmijana obitelj napustila je zagrebački kbc…» Marko livaja poznat je po raznim ekscesima na terenu, ali i vezi s bivšom manekenkom iris rajčić. Splićanka iris rajčić (41), prva pratilja miss hrvatske 1997. Sretna obitelj obilježila je radosni trenutak fotografijom koju je ponosna majka objavila na društvenim mrežama. 727 отметок «нравится», 3 комментариев — story (@story.hr) в instagram: Iris je na instagramu objavila fotografiju svoje, markove i elizabetine sjene, pored koje je otkrila sretne vijesti. Iris rajčić (41), 14 godina starija zaručnica nogometaša marka livaje na instagramu je otkrila da je u bolnici. Zaručnica marka livaje, iris rajčić snimila je instagram story u pola 4 ujutro iz bolnice kbc sestre milosrdnice. Iris i marko već imaju kćerkicu elizabet, a sada će dobiti i sina. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story. 18,881 likes · 4 talking about this.

Splićanka iris rajčić (41), prva pratilja miss hrvatske 1997. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Godine, a nedavno su se vratili u markov rodni split iz grčke gdje je igrao za atenski aek, piše index. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete. Livaja je sad po njih, zajedno s kćeri elizabet, došao u rodilište s buketom crvenih ruža.

Slobodna Dalmacija Marko Livaja Sa Starijom Kceri Dosao Po Iris Rajcic I NovoroÄ'enog Sina U Rodiliste Donio Joj Je Buket Crvenih Ruza Objavili Su I Fotografiju Bebe
Slobodna Dalmacija Marko Livaja Sa Starijom Kceri Dosao Po Iris Rajcic I NovoroÄ'enog Sina U Rodiliste Donio Joj Je Buket Crvenih Ruza Objavili Su I Fotografiju Bebe from static.slobodnadalmacija.hr
Galerija + 10 nogometaš marko livaja i njegova 14 godina starija zaručnica iris rajčić (41) vrlo će brzo dobiti drugo dijete, sinčića. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Nogometaš marko livaja (27) i njegova zaručnica, umirovljena manekenka iris rajčić (41), postali su ponosni roditelji malenog dječaka. Iris rajčić (41), 14 godina starija zaručnica nogometaša marka livaje na instagramu je otkrila da je u bolnici. Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. Inače, iris i marko u vezi su od 2014. Vratio u svoj voljeni split. Bivša manekenka iris rajčić (41) na instagramu se pohvalila kako će ona i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) postati roditelji.

Bivša manekenka iris rajčić izašla je danas iz rodilišta, a po nju i novorođenog sina lorenza došao je zaručnik marko livaja i starije kćer elizabeth.

Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. Splićanka iris rajčić (41), prva pratilja miss hrvatske 1997. Inače, iris i marko, koji igra kao napadač grčkog kluba aek, su vezu započeli 2014. Umirovljena manekenka iris rajčić (41) i njezin zaručnik, nogometaš marko livaja (27) čekaju drugo dijete. Bivša manekenka iris rajčić i nogometaš marko livaja dobili su drugo dijete, a stigla je i prva fotografija na instagramu malog lorenza. Iris rajčić i marko livaja dobili su sina lorenza. Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story. Naime, nasmijana obitelj napustila je zagrebački kbc…» Inače, iris i marko u vezi su od 2014. Iris je na instagramu objavila fotografiju svoje, markove i elizabetine sjene, pored koje je otkrila sretne vijesti. Zaručnica marka livaje, iris rajčić snimila je instagram story u pola 4 ujutro iz bolnice kbc sestre milosrdnice. No, obožavateljice se nemaju čemu nadati! Bivša manekenka i fitness trenerica rodila je djevojčicu elizabet.

Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Livaja je srce koje kuca ispod tetoviranih prsa odavno poklonio majci svoje kćeri, manekenki iris rajčić. Nogometaš marko livaja, koji posljednjih godina igra za razne europske klubove, postao je otac. Godine, a nedavno su se vratili u markov rodni split iz grčke gdje je igrao za atenski aek, piše index. Kako je i sam istaknuo prilikom prvog intervjua nakon dolaska.

Livaja Col Romanzo Russo E Ancora All Introduzione Corriere It
Livaja Col Romanzo Russo E Ancora All Introduzione Corriere It from bergamo.corriere.it
This video shows all of his goals, assists and overall play from. Nakon njezinih propalih veza s krunoslavom lovrekom (41) i nikolom pokrivačem (35). Marko je potpisao ugovor na četiri godine za španjolskog prvoligaša las palmasa. Prisjetimo se, zgodna splićanka prohodala je 2014. Inače, iris i marko u vezi su od 2014. Naime, nasmijana obitelj napustila je zagrebački kbc…» Marko livaja, 27, hırvatistan hnk hajduk split, 2020'den beri sol kanat piyasa değeri: No, obožavateljice se nemaju čemu nadati!

Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story.

Novorođenom sinu nadjenuli su ime lorenzo, kako je na svom instagram profilu objavio njihov prijatelj, objavljuje story. Iris rajčić i nogometaš marko livaja početkom lipnja postali su roditelji. Splićanka iris rajčić (41), prva pratilja miss hrvatske 1997. Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog livaje ljubila krunoslava lovreka i nikolu pokrivača. Born 26 august 1993) is a croatian professional footballer who plays as a forward for hajduk split and the croatia national team. Galerija + 10 nogometaš marko livaja i njegova 14 godina starija zaručnica iris rajčić (41) vrlo će brzo dobiti drugo dijete, sinčića. 18,881 likes · 4 talking about this. Bivša manekenka iris rajčić izašla je danas iz rodilišta, a po nju i novorođenog sina lorenza došao je zaručnik marko livaja i starije kćer elizabeth. Bivša hrvatska manekenka iris rajčić (41) i 14 godina mlađi fudbaler marko livaja čekaju drugo dete, objavila je ona na instagramu gde je dobila pregršt čestitki. Sretna obitelj obilježila je radosni trenutak fotografijom koju je ponosna majka objavila na društvenim mrežama. Iris i marko će sljedećih nekoliko godina živjeti u španjolskoj. Kako je i sam istaknuo prilikom prvog intervjua nakon dolaska. Bivša manekenka i fitness trenerica rodila je djevojčicu elizabet.

Naime, iris i marko 2016 marko livaja. Na ovoj fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, no zapravo nas je četvero, napisala je, otkrivši da će ona i marko očekuju sina.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook